On: February 23, 2016 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

za-footer-loogoПрошетајте низ 360 степени во Топ Тобако кое се наоѓа на плоштадот во Охрид. Во склоп на Топ Тобако на посебен спратови се сместени винарија и продавница за алкохол.
Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорами – Google Street View прошетка и да бидат поставени на Google Maps и Google Earth може да не контактираат (важи за цела Македонија) на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/GRJxwHmuZAK2

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/02/23/%d1%82%d0%be%d0%bf-%d1%82%d0%be%d0%b1%d0%b0%d0%ba%d0%be-360-google-street-view-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%88%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%b0/trackback/