On: February 16, 2016 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

za-footer-loogo

Ви го претставуваме Стоматолошкиот центар Д-р. Баткоски низ 360 Google Street View виртуелна прошетка.
Стоматолошкиот центар е сместен во централното градско подрачје како дел од Комплексот „Света Георгија“ кој е отворен 2012 година. Во склоп на овој центар се наоѓа и „ВИА ФАРМ“ – аптека.
Во рамките на стоматолошкиот центар „Д-Р БАТКОСКИ“ повеќе децении егзистира ординација по Општа стоматологија, кој од оваа година ја надгради својата успешна приказна и со отворање на специјалистичка ординација по Ортодонција. Во новите простории опремени со најнова стоматолошка опрема граѓаните ќе можат да најдат решение за сите свои стоматолошки потреби.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/rFkMnasdyZo
Промотивно сите заинтересирани локали за изработка на 360 виртуелни панорами – Google Street View и поставување на Google Maps и Google Earth може да не контактираат и по екстра цена да го добијат овој пакет (важи за цела Македонија). Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна испратете барање.
Стоматолошки центар:

Виа Фарм – Вевчани аптека:

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/02/16/%d0%b4-%d1%80-%d0%b1%d0%b0%d1%82%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d1%82%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0%d1%80-360-google-street-view/trackback/