On: February 03, 2016 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

za-footer-loogoНовиот бизнис локал за кој изработивме 360 виртуелна прошетка Google Street View  и кој е  достапен на Google Maps e ресторанот и апартманите Кутмичевица од Вевчани.
Стојан Стојановски е единствен и прв во Македонија доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на 360 виртуелни панорами – Google Street View и поставување на Google Maps и Google Earth може да не контактираат и по екстра цена да го добијат овој пакет. Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна испратете барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/NdXzFX5HeKA2

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/02/03/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%88%d0%b5%d1%82%d0%b0%d1%98%d1%82%d0%b5-%d0%b2%d0%b8%d1%80%d1%82%d1%83%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bd%d0%b8%d0%b7-%d0%ba%d1%83%d1%82%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%86/trackback/