On: January 30, 2016 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

za-footer-loogoНовиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e пицеријата “Luccia” од Охрид, а со тоа станува првата пицерија од Охрид поставена на овој сервис и достапна за целиот свет. 2С Студио ве информира дека промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на Google Street View и поставување на Google Maps и Google Earth може да не контактираат и по екстра цена да го добијат овој пакет. Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна испратете барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/JhmRQk3Ww1s

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/01/30/%d0%bf%d0%b8%d1%86%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%98%d0%b0-luccia-%d0%be%d1%85%d1%80%d0%b8%d0%b4-google-street-view/trackback/