On: January 27, 2016 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

za-footer-loogoНовиот бизнис локал кој се приклучи на Google Street View  и кој е виртуелно достапен на Google Maps e  “Филеви” – Оригинален Охридски бисер од Охрид, локал кој се наоѓа во стариот дел на градот Охрид. Промотивно до 10 Февруари сите заинтересирани локали за изработка на Google Street View и поставување на Google Maps и Google Earth може да не контактираат и по екстра цена да го добијат овој пакет. Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна испратете барање.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/oognjA4yU9L2

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/01/27/%d1%84%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%b2%d0%b8-%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b3%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%be%d1%85%d1%80%d0%b8%d0%b4%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b1%d0%b8%d1%81%d0%b5%d1%80-google-street-vi/trackback/