On: January 26, 2016 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

google-za-web-logoПо донирањето на Google Street View прошетки од 2С Студио во Св. Јован Бигорски, Св. Јован Канео, Св. Наум, Св. Пантелејмон – Плаошник, 2С Студио ви ја преставува Google Street View 360 прошетката од Св. Богородица Каменско во Охрид. Стојан Стојановски 2С е овластен цертифициран фотограф за Google Street View, фотографирање на бизнис локали и слично во Македонија. Сите заинтересирани бизнис локали кои сакаат да имаат Google Street View прошетка можат слободно да не контактираат на 078 428 161 или на info@2sstudio.info

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/cmqVfa3R9bt

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/01/26/%d1%81%d0%b2-%d0%b1%d0%be%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-google-street-view/trackback/