On: January 25, 2016 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

google-za-web-logo
Новиот локал од Охрид за кој фотографиравме 360 виртуелна прошетка и ја поставивме на Google Street View е Ателјето Фармаковски. Како први Google Trusted Photographer  во Македонија сите бизнис локали може ги фотографираме и може да бидат дел од овој сервис со своја виртуелна проештка. До 10 февурари по промотивни цени. Контактирајте за подетални информации.

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/wAAGJP5Zhwm

 

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2016/01/25/%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%98%d0%b5-%d1%84%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-google-street-view/trackback/