On: November 29, 2015 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

za-footer-loogoБродот Александрија 2 е новото бизнис место на мапата од Google кој доби 360 виртуелна прошетка на познатиот сервис Google Street View.

Стојан Стојановски е прв Македонски доверлив фотограф од Google што значи дека вашите 360 виртуелни панорами се во сигурни раце и ќе бидат на вистинско место.

Промотивно  сите заинтересирани локали кои сакаат да добијат 360 виртуелни панорамиGoogle Street View прошетка и обележат својот локал на  Google Maps и Google Earth може да не контактираат на Тел. 389 78 428 161 или во контакт на нашата веб страна да испратат барање. (важи за цела Македонија)

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/hSJSS9TvFZL2

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2015/11/29/%d0%b1%d1%80%d0%be%d0%b4-%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%80%d0%b8%d1%98%d0%b0-2-360-google-street-view/trackback/