On: November 05, 2015 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

google-za-web-logoTerazza Aquarius е новиот локал од Охрид за кој изработивме 360 виртуелна прошетка преку која може да влезете во внатрешноста на локалот и која е поставена на светски познатиот сервис на Google – Street View. Со влегување на овој сервис во Македонија, сите бизнис локали може да станат дел од оваа глобална виртуелна прошетка. 2С Студио е лидер во регионот по изработка на ваков вид на маркетинг, па со влегувањето на Street View во Македонија, панорамите кои ги изработуваме може да се постават и да станат дел од таа светска виртуелна прошетка.

Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/NDMS9XzSnbG2

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2015/11/05/terazza-aquarius-%d0%b2%d0%b8%d1%80%d1%82%d1%83%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bf%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-google-street-view/trackback/