On: November 03, 2015 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

google-za-web-logoАнтички театар добива 360 виртелна прошетка на познатиот сервис Google Street View. Од денеска се достапни 6 – 360 виртуелни панорами низ кои може да го погледнете Античкиот театар во Охрид. Се надеваме дека оваа виртуелна прошетка ќе допринесе за подобар туризам и презентација на градот Охрид. Панорамите ги изработи Стојан Стојановски и Аце Ставрески 2С Студио.
Линк до прошетката: https://goo.gl/maps/fK1tRdwxMWA2

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2015/11/03/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%88%d0%b5%d1%82%d0%b0%d1%98%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b8%d0%b7-%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d1%82%d0%b5%d0%b0%d1%82%d0%b0%d1%80-%d0%b2%d0%be-%d0%be%d1%85%d1%80%d0%b8/trackback/