On: October 27, 2015 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

google-za-web-logoПродавницата Трофеј за лов и риболов од Охрид е новиот локал од Охрид за кој изработвиме пет 360 виртуелни прошетки и поврзаме со Street View сервисот. Сите бизнис локали во Македонија може да бидат дел од овој сервис. Повеќе на: http://2sstudio.mk/360-панорами/

Директен линк до прошетката: https://goo.gl/maps/bpBVJ1yZ9X32

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2015/10/27/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%98-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2-%d0%b8-%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b2-%d0%be/trackback/