On: October 25, 2015 In: 360 виртуелни панорами
Share Button

google-za-web-logoДворот на Манастирот во Св. Наум е достапен на Street View | Trusted. 2С Студио изработи 5 виртуелни панорами кои ги поставивме на светски познатиот сервис Google Street View. Сите кои се интересираат или пребаруваат за ова исторско место ќе имаат можност и виртуелно да прошетаат и до се осетат како да се таму. Сите бизнис локали во Македонија може да бидат дел од овој сервис. Повеќе на: http://2sstudio.mk/360-панорами/

Директен линк до прошетката: https://goo.gl/maps/ZEctPD2eDt22

Share Button

Trackback URL: http://2sstudio.mk/2015/10/25/%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%be%d1%82-%d1%81%d0%b2-%d0%bd%d0%b0%d1%83%d0%bc-%d0%b4%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bf%d0%b5%d0%bd-%d0%bd%d0%b0-street-view-trusted/trackback/