Професионална фотографија:

Рекламна фотографија:

 • студиска фотографија
 • фотографирање на продукти
 • интериер, екстериер,
 • туризам фотографија
 • 360 Фотографија и 3Д
 • модни фотосесии
 • специјална рекламна фотосесија

Освен рекламна фотографија, 2С Студио ви нуди и:

 • Музички, спорстски настани
 • свадбена фотографија
 • Други свечени настани
photography

Видео и анимација

video2С Студио со цел да ги задоволи барањата на своите клиенти кои независно дали во својата веб страна, мултимедиална презентација или дел од рекламна кампања треба да вметнат видео или анимација решивме од самиот почеток да воведеме видео продукција и изработка на анимации.
Во оваа област ви ги нудиме следните продукти:

 • Рекламни видео спотови
 • Музички спотови
 • Покривање на настани
 • 4к 360 видео
 • Свадбено видео
 • 2Д и 3Д Анимации
 • Визуелни ефекти

Изработуваме професионални видеа до 8К резолуција. Опремата која ја користиме е достапна и за изнајмување. Повеќе во контакт.

Showreel 2016:

livestreammk

Последен проект

Видео/Аудио пренос на настани во Живо на интернет

livestreamingРасполагаме со опрема и технологија со која можеме да го пренесеме вашиот настан на интернет, а со тоа да ги доближиме вашите клиенти или фанови иако се далеку од сето тоа. Нудиме видео стриминг со максимална FULL HD резолуција до 8 камери.  Како главен стриминг сервис го користиме YOU TUBE и FACEBOOK, но доколку е потребно тука сме да инсталираме и сопствен медиа сервер со директен пренос на вашиот веб сајт и сл. Можност за пренос во живо со Дрон и камера на јаже со гимбал до 1км

livestreammk