Онлајн маркетинг стратегија

onlajnmakretingstrategijaМоментално интернетот е презаситен со информации. Вашата рекламна порака треба да стигне до посакуваната цел, а тоа бара внимателен и адекватен план за маркетинг .

Ние ќе направиме истражување и стратегија за вашата кампања/бренд и ќе определиме каде и кога е најефективно и најбрзо да ја пронајдете вашата целна група т.е. во сверите на интернетот, социјаните  мрежи, телевизија, радио, порталите и др.

Социјални мрежи и платена реклама

socialmediamarketingНие ќе ви помогнеме да ја најдете вашата таргет група и најпрофесионално и ефектино за многу кратко време да ги запознаете нив со вашиот бред и вашата понуда .  Нудиме професионално креирање на профили, фан страници т.е.

  • Facebook
  • Google+, Google Maps
  • Twitter
  • You Tube

кои истите ќе ги брендираме и ќе ја внесиме потребната содржина за потоа истите да ги рекламираме на нивните платформи.  Целосно ќе се погрижиме за активноста и покривање на вашиот бренд во нив.

Оптимизација за пребарувачи (SEO)

seoВашиот веб сајт е вашиот најдобар работник и затоа треба да функционира најдобро.  Секој дел од вашиот сајт треба да биде точно осмислен и точно поставен. За да го постигнеме тоа ние го анализраме вашиот веб сајт, го анализираме пазарот и достапноста на вашите конкуренти и на база на резултатите ние ја оптимизраме структурата на вашиот сајт и додавме клучни зборови и фрази.

Добрата структура и точните клучни зборови ќе влијаат врз подобрување на вашиот рејтинг на познатите пребарувачи, а со тоа полесно пронаоѓање од страна на вашите потенцијални клиенти.

Еmail маркетинг

emailmarketingНие дизајнираме, градиме и ги доставуваме целосно брендирани содржини каде се почитуваат правилата за анти-спам, дизајн и код кои се потребни за еmail маркетинг.
Одбираме или креираме база на податоци со email адреси од вашите потенцијални клиенти и ја испраќаме вашата порака или понуда до нив.
Ние нудиме известување во реално време за клиентите покажувајќи ја статистиката за тоа колку се отворени, кој отворил и кој колку пати кликнал. Ова ни дава вредни информации за креирање на високо насочена email кампања

socialmedia