Искуство:

Формирано во 2004 година од страна на Стојан Стојановски “2С Студио” е дигитално маркетинг студио.  Благодарение на своето 10+ годишно искуство 2С Студио е способно да се справи со секој проект во областа на интернет услугите, маркетингот и рекламата и да донесе успех на вас и вашиот бизнис.

Што работиме:

2С Студио од самиот почеток изработува веб, мултемедиа и графички рекламни решенија. Со текот на времето и новите технологии постојано инвестираме и се надградуваме со тоа што направивиме иновации и воведовме и други услуги/ решенија кои се во сродна врска со нашите главни сервиси.

Од поновите наши сервиси издвојуваме: Во 2014 го формиравме Air360.mk каде воведовме во Македонија нов начин за промоција на локали со 360 виртуелни панорами од воздух. Исто така во 2014 го формиравме LiveStream.mk и понудивме на пазарот високо квалитетен видео стриминг со повеќе камери достапен од секое место. Во 2015 по влегување на Google Street View во Македонија Стојан Стојановски 2С  е првиот Google Street View Trusted Photographer во Македонија.

Зошто 2с Студио:

 • Повеќе од 10 години професионално искуство со веб, графика, фотографија и видео
 • Целосна посветеност на нашите клиенти и околината каде работиме.
 • Прва компанија која во Македонија воведува 360 виртуелни панорами од воздух
 • Прва компанија која во Македонија воведува 360 степени видео
 • Прв сертифициран Google Trusted Photographer во Македонија – Стојан Стојановски

Наша Понуда:

 • Истражување на пазарот и медиа планирање
 • Целокупно маркетинг решение и разработка
 • Веб страна во склоп на вашиот бизнис
 • Онлајн Продавници
 • Оптимизација за пребарувачи (seo)
 • Онлајн маркетинг стратегија
 • Ефикасни онлајн рекламни кампањи
 • Дизајн решенија и принт
 • Мобилни апликации
 • 360 виртуелни панорами/прошетки
 • Брендирање (платно, пвц фолија итн)
 • Сито печат (рекламен материјал: пенкала, маици, запалки итн)
 • Професионална и рекламна фотографија
 • Свадбена фотографија и видео
 • Професионално, рекламно видео
 • Пренос на видео и аудио во живо на интернет (youtube, ustream, Justin)
 • Домени, хостинг и VPS.
 • Изнајмуивање на медиа сервери (пренос во живо на видео и аудио)
 • VoIp централи (конфигурирање и инсталација)
 • VPN сервиси (инсталација)
 • Инсталација на мрежи и Long Range Wireless (инсталација)
 • Инсталација на безбедносни системи (продажба и инсталација)
 • Заштита на комјутери
 • Софтвер

0
Проекти
0
Задоволни клиенти
0
услуги
0
Likes