Лого Дизајн

logodizajnНека првиот впечаток во очите на другите биде оргинално лого во кое се препознава вашиот стил и уникатност. Градиме индентитет кој се одразува на активностите, визијата и имиџот на вашата компанија.

Графички Дизајн

grafickidizajnКвалитетните печатени материјали се задолжителни за секој сериозен бизнис кој се стреми да се истакне на пазарот. Затоа 2С Студио ви нуди изработка на оргинални дизајн решенија, промотивен материјал, визит картички, брошури, каталози, календари, флаери, постери, билборди и сл.

Брендирање

brendirajneСекој бизнис треба да биди виден и препознатлив. Ако сакате да ја зголемите препознатливоста на вашиот бренд, продажбата, промовирање на некој производ или настан потребна ви е надворешна реклама т.е.  брендирање на вашите локали, превозни средства, билборди, светлечки реклами, штанд, бина и слично. 2С Студио е ваш партнер кој ќе се погрижи за прецизноста и секој детал да изгледа совршено за вашата реклама.

Принт

print2С Студио е тука да ви излезе во пресрет кога ви е потребно печатење на вашиот рекламен материјал. Нудиме офсет печатење со максимална големина до б2 формат, принтане на фотохартија, пвц фолија или церада во формат по ваша желба, независно од големината.