Веб Дизајн

webdizajnj1Знаеме дека за вас е важно да имате веб-сајт добар за око, да биде удобен и пријатен за употреба,  а и пред се да го води клиентот до вашите цели. За да го постигнеме ова, ние ги анализираме потребите на вашиот бизнис и изработуваме веб-сајт кој ќе го претстави вашиот бизнис во најдобар поглед и ќе функционира за да ви донесе резултати.

За да одговориме на високите барања на клиентите работиме со најновите технологии и различни платформи за веб програмирање 2С Студио каде нудиме веб страници од типот:

Лична страницa – Корпоративна страница – Мобилна страница –  Електронски каталог – Интернет портал – Сајт за туризам – Сајт по ваша желба
vebdizajnprvo

Веб продавници

onlajnprodavnici1Во ерата на интернетот вашиот бизнис може лесно да прерасне и во е-бизнис.  Вашите продукти сега можете многу лесно да ги презентирате пред вашите клиенти во таканаречени е-продавници , а истовремено и да ги продавате и наплатувате онлајн 24/7 по многу лесен начин и испорачувате до вашите клиенти.

Е-Бизнис платформите кои ги развиваме се со богата функционалност, детална статистика и извештаи и се направени корисникот лесно да најде тоа што му треба.

2С Студио нуди повеќе платоформи за е-бизнис т.е. готова продавница, се поставуаат продуктите и започнувате со работа и е-платформа изработена по ваша желба.

Отворете ја вашата продавница денес!

onlineshop

Редизајн

redizajn1Со тек на времето се менува и технолгијата. Во последно време телефоните и таблетите го владеат светот. 2С Студио ги следи најновите технологии и препорачуваме максимум на секој 2 години една веб страна да се освежува т.е. најмалку што може да се направи е нов графички дизајн или промена на платформа која ќе работи на оперативните системи за телефони и таблети. Доколку ви се потребни вакви услуги 2С Студио ви стои на располагање да ја анализира пред се вашата апликација и да ви презентира што е најдобро.

Поддршка

poddrska1Добриот веб сајт има потреба од постојана грижа. Затоа 2С Студио нуди комплетна поддршка за сајтовите пред се кои се изработени од нас, но и за останатите сајтови.

Ако бизнисот или потребите се зголемуваат или променуваат тука сме за вас да внесиме нови функции или да ја промениме содржината.